Nieuws

Gel Nagelslakken Manicure

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN GELLAK MANICURE?

Een behandeling met gel-nagellak zal er vrijwel hetzelfde uitzien als een behandeling met normale nagellak.

In de salon neem je plaats in een comfortabele stoel en zullen je nagels worden schoongemaakt en ontvet. Je nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele velletjes kunnen worden verwijderd waarna de gel-nagellak wordt aangebracht. Naar wens kunnen er meerdere lagen van de gel worden aangebracht voor een extra versteviging. Tot slot brengt je nagelstyliste of manicure en topcoat over de gel-nagellak aan om de gellak te fixeren. Nu is het tijd om te drogen. Je stopt je handen in de droger en het uv-licht doet zijn werk. Je hoeft je nagels, dus niet meer te laten drogen en beschadiging is onmogelijk.

Na je manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gel-nagellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.

Na je gel-nagellak manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen. Omdat je natuurlijke nagels groeien zal ook de gel-nagellak na een aantal weken uitgroeien. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Nu kun je een nabehandeling boeken om je nagels te laten opvullen of je kunt je handen opnieuw laten lakken. De keus is aan jou.

GOED OM TE WETEN

Wil je een gel-nagellak manicure ondergaan? Dan is het volgende goed om te weten:

  • Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen gellak en Lakabbo gel-nagellak. Daar kunnen we kort over zijn; dit verschil is minimaal. Lakabbo gel-nagellak is een professionele gel-nagellak die net over wat meer kleur pigment beschikt dan het huidige gel-nagellak aanbod. Dit resulteert in een pracht & verzorgende kleur dekking.
  • Gel-nagellak is net zo veelzijdig als normale nagellak. Het mengsel van lak en gel vormt een harde coating en kan op de natuurlijke nagel aangebracht worden. Bovendien kun je uit ontelbaar veel kleuren kiezen. Alle grote grote merken hebben gellak in hun collectie dus je hoeft niet bang te zijn voor een beperkt aanbod.
  • Gel-nagellak kun je gemakkelijk zelf verwijderen door ze te weken in aceton. Ook kun je je gellak bij de salon professioneel laten verwijderen. Zo voorkom je dat je nagels beschadigen of dat er restjes gel achterblijven.
  • Vind je gel-nagellak duur? Bedenk dan dat deze lak vele malen langer blijft zitten dan normale lak. En dat zonder ‘chips’, barstjes of beschadiging. Daarnaast beschermt het je eigen nagels zodat deze door kunnen groeien zonder af te breken. De behandeling is dus vele malen effectiever dan een manicure of pedicure met normale nagellak.

Wil je ook genieten van zoveel gemak door slechts één behandeling? Bespaar jezelf tijd en geld en boek je behandeling bij een van de door nagellakken.nl aanbevolen nagelstylistes!

advertentie: Taxi035