Hoe toepassen?

Vijl de nagels in de gewenste vorm en maak deze vervolgens schoon met nagelwipes, bevochtigd met alcohol, scrub fresh of cleanser.

Breng de Base Gel aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).

Breng een gellak in kleur naar keuze aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).

Breng een tweede laag gellak aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp). Stap 5: Breng een Top Coat aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten uitharden onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp). Wanneer u de No-wipe top coat gebruikt, is er geen plaklaag aanwezig. De gellak is meteen glanzend. Wanneer u de Lakabbo Wipe top coat heeft gebruikt, dient u de plaklaag af te nemen met de cleaner.

Hoe verwijder je de gellak? Wikkel de nagel in een gellak remover folie of watten omwikkeld met zilverfolie gedrenkt met Lakabbo remover vloeistof, laat dit 5-10 minuten intrekken. Hierna kunt u de restjes gellak gemakkelijk verwijderen met een bokkepoot of een rozenhoutje.

Lakabbo gellak is geschikt voor de natuurlijke nagels maar ook voor alle type kunstnagels.